CÍMLAP FORDÍTÁS FANFICTION NOVELLA

©Fanfiction

EXCHANGE OF ROLES (2017)
Történet címe: Exchange of Roles (Szerepek Cseréje)
Főszereplők: (Kai) Kim Jong In – EXO; (Ai) Jang Eun Soo – Mistery Black; (U-Kwon) Yoo Kwon – Block B.
Információk:  A lány banda, és tagjai mind kitalált szereplők! A valóságban nem léteznek! A főszereplő lány OC karakter, nem hírességről mintázott.
Műfaja: Dráma, Romantikus.
Státusz: [BEFEJEZETT]

Eun Soo, miután elválik, az idol barátjától, egy évvel később a lánycsapatával kap egy ajánlatot az SM Entertainment-től. Hogy a kilétük biztonságban maradjon, az 5 lány állarcban jár-kel az épületben, elkezdik felépíteni a karrierjüket. Eun Soo itt találkozik a jelenével és a múltjával egyszerre. Megismerkedik újból azzal a fiúval, aki összetörte a szívét és megismeri a valódi természetét. A történetben a sorok között lebeg a kérdés: „valójában ki visel állarcot?”


AWAY FROM YOU (2016)
Történet címe: Away From You (Távol Tőled)
Főszereplők: (Kai) Kim Jong In - EXO; Oh Sehun - EXO; Ni Ki (OC); Ha Na (OC); Yongguk (OC).
Információk: -
Műfaja: Iskolai, romantikus, tini.
Státusz: [BEFEJEZETT].

Kim Jong In, az érzelemmentes, aki belül még is törődő és kedves, Oh Sehun, a mindig vidámságot árasztó realista, Ha Na, a viccelődő, de törékeny lány és utolsóként, Ni Ki a megfontolt, még is álmodozó lány. Négyük történetét ismerheted meg, akik kezdetben idegenként, majd barátokként távoznak a tábor falai közül. A történet főszála, Ni Ki és Jong In szerelmi történetét dolgozza fel. Jong In keres valamit, egy fontos dolgot, ami hiányzik az életéből, amiről reméli, hogy a lánynál megtalálja. Ni Ki, pedig először hagyja, hogy az életének irányítása kicsússzon a kezei közül és visszavonhatatlanul elindul egy másik út felé, a táblára pedig nagy piros nyomtatott betűkkel áll Kim Jong In neve. A fiúé, aki elvette az eszét.


SUGAR FREE (2016)
Történet címe: Sugar Free (Cukormentes)
Főszereplők: (Suga) Min Yong Gi – BTS; (Kim Ai) V. Anna – Blue Shy
Információk: A lány banda, és tagjai mind kitalált szereplők! A valóságban nem léteznek!
Műfaja: Dráma, Romantikus.
Státusz: [FELFÜGGESZTETT]

A Blue Shy névre hallgató lánybanda egy éves szünetet jelent be közös megegyezés alapján, hogy legyen idejük a magánéletükre. Viszont a négy lányból, 1, Kim Ai, ajánlatot kap a menedzsertől, hogy folytathatja tevékenységét a zenei iparban, ha elfogadja az ajánlatot a cégtől. Így kerül be a Sugar Free nevezetű duóba, amit ő maga alkot és a BTS ismert rappere Suga.
A híressé vált Trouble Maker formáció után ami Hyuna-t és Hyun Seung-ot foglalta magába. A Big Hit Entertainment szeretné elérni a sikert azzal, hogy erre alapozva egy friss duót indít el és akár, még nagyobb rajongó táborra számít.

1.FEJEZET 2.FEJEZET 3.FEJEZET 4.FEJEZET 5.FEJEZETALWAYS BUSY WITH YOU (2018)
Történet címe: Always Busy With You (Veled - Mindig Elfoglalt)
Főszereplők: Jeon Jeong Guk - (BTS); Park Young Jae (OC); Im Un Byeol (OC); Kim Sol Hye (OC); Gu Hyun Sik (OC).
Információk: A történetben előfordul(hat)nak felkavaró események, (+18) jellegű tartalom, gyilkosság és korbonctani tartalom. Saját felelősségre olvasd!
Műfaja: Krimi, Orvosos, Bűnüldözés, Romantikus, Akció.
Státusz: [JELENLEG FUT]

Egy patológus, egy rendőr és egy kávézótulajdonos. 
Un Byeol lábai előtt nem igazán hevernek a pasik, legalább is életükben nem. Nem éppen álom foglalkozás az övé,  ez pedig rendszerint elijeszti a kérőket. A munkájának él, habár még fiatal. Jeong Guk, olyan kisgyerek volt, akit rendszerint kinevettek az iskolában, de az idő megedzette és rendőr lett belőle. Másik élő példa, ha munkamániásokról van szó. Bár munkájában magabiztos a női szívekkel még sem tud szót érteni. Ez a két ember nem is találkozott volna, ha nem lenne Young Jae, aki a rendőr gyerekkori barátja és a patológusunk egyetemi csoporttársa volt. 
Hármójuk különleges kapcsolata és az életük alakulása mind, érdekes fordulatokban végződik.

1.FEJEZET 2.FEJEZET 3.FEJEZET 4.FEJEZET 5.FEJEZET 6.FEJEZET 7.FEJEZET 8.FEJEZET 9.FEJEZET 10.FEJEZET 11.FEJEZET 12.FEJEZET 13.FEJEZET


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése